Välkommen till din sjukgymnast /
fysioterapeut i Färjestaden!

Behandlingar

Vi utgår alltid från en sjukgymnastisk analys och en helhetssyn som bygger på Ortopedmedicinska och neurodynamiska principer; dvs patientens sjukhistoria, manuell undersökning av leder, muskler och nerver i rygg, armar och ben. Därefter upprättas en funktionsanalys och i samråd med patienten en individuell behandlingsplan.

De individuella behandlingsmetoderna kan bestå av smärtlindrande, rörlighetsökande och stabiliserande åtgärder:      Här använder vi akupunktur, elektroterapi, stötvåg manipulation och  mobilisering enl OMT och Neurodynamik, muskeltöjning, stabiliseringsträning, Basal kroppskännedom, Funktions -och rehabträning på land och i vatten.

I övrigt rekommenderade behandlingar för yrsel, artros och KOL.

Vi arbetar hälsofrämjande och förebyggande med fysisk aktivitet och hjälper människor att hitta sina egna resurser.

Avgifter

Medner Rygg och Ledklinik AB har vårdavtal med Region Kalmar, vilket innebär att du som patient betalar samma avgift som på sjukhus eller vårdcentral/hälsocentral.

From 1/1 2015  är patientavgiften 200 SEK och betalas kontant eller med kort. Avgiftsgränsen är 19 år  och >85 år

Frikort gäller.

Avboka i god tid!:   du måste lämna återbud dagen innan eller senast kl.8.00 samma dag på telefonsvarare eller mail för att slippa debiteras för besöket. Tänk på att vi ha många som söker hjälp och din tid kan då användas till någon annan.

Detta gäller även vid frikort, annars får du alltid en faktura på 200 SEK  hem.

Betalning kontant eller gärna med kort.

Egenanmälan

Här kan du ladda hem en blankett i wordformat som du kan skriva ut på din skrivare hemma…..(klicka på blanketten)